Paszkany şi Mureşan vor lua masa cu legendele bavareze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beckenbauer (stânga) şi Rummenigge (centru), doi dintre preşedinţii lui Bayern
Beckenbauer (stânga) şi Rummenigge (centru), doi dintre preşedinţii lui Bayern

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, împreună cu preşedintele Iuliu Mureşabn, vor avea o întâlnire mâine seară, cu câteva ore înaintea meciului, cu două dintre gloriile clubului bavarez, Karl Heinz Rummenigge şi Franz Beckenbauer

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, fan înfocat al celor de la Bayern Munchen şi admirator al fotbalului german, se va comporta ca atare cu oaspeţii din aceste zile. Aflat în relaţii foarte bune cu clubul bavarez, omul de afaceri, împreună cu preşedintele Iuliu Mureşan, va avea mâine seară, cu câteva ore înainte de meci, o întâlnire cu două dintre fostele glorii ale echipei germane, Karl Heinz Rummenigge şi Franz Beckenbauer. Cei patru vor lua masa în hotelul unde se cazează nemţii.

„Domnul Paszkany fiind un fan al celor de la Bayern Munchen, club pe ale cărui principii a construit şi el CFR-ul, nu poate rata ocazia de a avea o întâlnire cu cei care au făcut istorie în tricoul bavarez ca fotbalişti, iar apoi au pus umărul la dezvoltarea clubului. Împreună cu Iuliu Mureşan, vor lua masa cu cei doi şi vor discuta despre fotbal, în funcţie de timpul pe care-l vor avea la dispoziţie“, ne-a declarat o persoană apropiată de conducerea clujeană.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite