Paszkany propune o nouă licitaţie pentru drepturile TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile sunt revoltate de rezultatul licitaţie pentru drepturile TV, după ce LPF a reuşit să vândă numai trei pachete pentru aproximativ 36 de milioane de euro + TVA. Arpad Paszkany spune că se simte furat şi este revoltat de modul în care Dumitru Dragomir s-a ocupat de această problemă şi propune organizarea unei noi licitaţii. Patronul CFR-ului se gândeşte să boicoteze activitatea televiziunilor prin interzicerea acestora pe s

"Licitaţia a fost strict formală, eu cred că se ştia dinainte ce se va întâmpla. Cine spune că celelalte opţiuni se vor vinde pe bani mulţi, ne crede proşti.

Cluburile ar trebui să se coalizeze şi să nu permită accesul televiziunilor pe stadioane. Ştiţi foarte bine că un contract, oricât de bine ar fi făcut, găseşti un cabinet bun de avocatură şi nu-l respecţi.

Într-o afacere, ambii parteneri trebuie să se simtă în câştig. Când una dintre părţi se simte furată, face orice să redreseze lucrurile. În cel mai bun caz, această licitaţie trebuie refăcută. Un meci mediu din prima ligă bate la rating orice film.

Fotbalul din România, chiar dacă nu a avut rezultate, este atractiv pentru televiziuni, pentru că meciurile din Liga I prezintă interes pentru români", a declarat Arpad Paszkany la Sport.ro, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite