Paszkany nu vrea să-l schimbe pe Mandorlini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany vrea stabilitate pe banca tehnică
Arpad Paszkany vrea stabilitate pe banca tehnică

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat că i-a plăcut jocul cu Dinamo şi că nu se pune problema să-l demită pe antrenorul Andrea Mandorlini.

Paszakany a fost muţumit de jocul echipei sale. "A fost cel mai bun meci în acest retur, mult mai bun decât cel de la Urziceni, de exemplu, unde nu mi-a plăcut cum am jucat. Primul gol l-am luat pe o greşeală individuală şi, la fel, am egalat la doi, deci lucrurile s-au compensat. Am avut mai multe ocazii de gol decât Dinamo, noi am dominat în prima repriză, în timp ce ei au pus presiune doar cincisprezece minute după marcarea golului doi", a spus Paszkany pe prosport.ro.
Patronul grupării clujene a afirmat că momentan este linişte pe banca tehnică a CFR-ului. "Sunt şase-şapte echipe care se bat pentru titlu, iar la următorul meci, cel de la Mediaş, pe bancă va sta tot Mandorlini, că el e antrenorul echipei. Fiecare om învaţă din greşeli, iar Mandorlini a învăţat din erorile care le-a făcut până acum. Eu am ajuns doar joi în ţară şi atunci am văzut în presă că se vehicula o eventuală schimbare a lui Mandorlini. Acum, momentan, e linişte pe bancă", a adăugat Paszkany şi a completat: "Nu am avut niciun fel de discuţie cu Boloni. El e un antrenor obişnuit cu un alt nivel salarial".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite