Paszkany l-a desfiinţat pe Iancu în presa din Ungaria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai nou, conflictele din Liga I depăşesc graniţele ţării! Finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, i-a atacat pe omologii săi de la Timişoara şi Rapid, Marian Iancu, respectiv George Copos, în cotidianul maghiar „Kronika“!

Dacă pe conducătorul giuleştenilor l-a catalogat drept un tip „ipocrit", în schimb, lui Marian Iancu i-a făcut o descriere mai „generoasă". „Iancu este doar rezerva lui Gigi Becali în mass-media. Măcar Gigi Becali e mai plăcut de privit pe ecran.

La Timişoara, Iancu e doar ofiţerul de presă al clubului! Având în vedere că ia două, trei milioane de euro de la Consiliul Judeţean şi o altă sumă importantă din drepturile de televizare şi din reclame, pot să spun că Iancu nu investeşte deloc la Timişoara", a declarat conducătorul campioanei.

Răspunsul lui Iancu a venit imediat: „Paszkany este un laş, care n-are nici măcar curajul să vorbească în România, ci în ţara lui! Lumea a văzut că ce a câştigat CFR nu a fost în conformitate cu legile sportului. Nu am afaceri în Timişoara, şi dacă primesc ceva din partea consiliului local, este pentru că echipa mea reuşeşte să se califice în cupele europene în fiecare an", ne-a mărturisit patronul bănăţenilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite