„Paszkany este un ţărănoi băşinos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany şi Ioan Becali
Arpad Paszkany şi Ioan Becali

Ioan Becali l-a atacat pe finanţatorul CFR-ului, folosind un discurs grotesc, în stilul său caracteristic. Fostul impresar e foc şi pară pentru că şeful campioanei nu i-a răspuns la telefon. Giovanni susţine că voia să-i propună clujeanului transferul lui Culio la Galata.

Ultimele zile ale anului 2010 au adus un nou scandal în Liga lui Mitică. "Sămânţa" conflictului a fost fotbalistul argentinian, Juan Culio, cel care, fără voia sa, l-a provocat pe Giovanni Becali să facă un adevărat circ la GSP TV.

Fostul impresar l-a căutat pe Arpad Paszkany pentru a-i spune despre interesul turcilor de la Galatasaray pentru mijlocaşul sud-american, însă nu a reuşit să dea de finanţatorul campioanei.

"Eu i-am dat un mesaj că vrea un club să dea două milioane de euro pe Culio şi l-am întrebat dacă îl dă. Nu mi-a răspuns la telefon. El nu l-a lăsat pe Culio la Galata, dar nu asta e problema. Aici e vorbă de respect. Paszkany putea să-mi spună: «Băi, Giovanni, nu am chef să vorbesc cu tine, că eşti un ţăran machidon»", s-a dezlănţuit Ioan Becali. Apoi a continuat atacul la adresa şefului CFR-ului:

„Eu am crezut că acest Paszkany e un băiat manierat, a fost şi la mine acasă, dar este un ţărănoi băşinos, acest puişor de bozgor. L-am cunoscut acum cinci ani într-o haină de piele tip Gestapo, iar acum nu-mi răspunde la telefon. Mă comport cu el aşa cum s-a comportat şi el cu mine".

Giovanni susţine că Paszkany nu are viaţă liniştită la Cluj nici cu preşedintele Iuliu Mureşan, cu care se ceartă des. "Paszkany are contre cu Mureşan, dar nu poate să-l dea afară, pentru că Mureşan ştie multe despre Paszkany. El nu bagă banii lui acolo, sunt alţii care bagă bani, dar au încredere în el. Paszkany poartă şi acum o geacă de pe vremea Gestapoului. Văd că nu o mai schimbă, e şi cojită puţin", a încheiat Becali.

"Nu vreau să comentez asemenea inepţii. Şi eu, şi Arpi am renunţat de mult timp să mai dăm atenţie anumitor personaje."
Iuliu Mureşan
preşedinte CFR Cluj

E obişnuit să jignească şi să folosească un limbaj suburban

Giovanni Becali nu este la primul derapaj comportamental din ultimii ani. De-a lungul timpului, el a avut mai multe ieşiri necontrolate la adresa oamenilor de fotbal, dar şi a celor din lumea presei, fie că a fost vorba de intervenţii telefonice, fie de prezenţe în studiourile televiziunilor.

În urmă cu un an, Ioan Becali nu s-a sfiit să-l înjure şi să-l scuipe pe moderatorul Emanuel Terzian! Scandalul a continuat şi pe durata pauzei publicitare, Becali făcându-l pe jurnalist în toate felurile.

„Te c..i pe tine de deştept ce eşti! Te crezi deştept, dar eşti cel mai prost! Du-te dracului de prost!", i-a spus machedonul lui Terzian. Impresarul l-a atacat într-un limbaj suburban şi pe selecţionerul Răzvan Lucescu, despre care a sugerat că ar fi „swinger".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite