Paszkany este bucuros pentru Jorge Costa, dar nu ştie dacă îl va păstra şi la anul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul lui CFR Cluj, Jorge Costa, este încântat de felul în care a ajucat echipa la Târgu-Mureş, acolo unde a obţinut o victorie cu 2-0 şi îl laudă pe antrenorul Jorge Costa, dar spune că încă nu ştie dacă portughezul va rămâne şi din vară.

CFR Cluj a început foarte bine noua ediţie de campionat, reuşind să adune şase puncte din tot atâtea posibile. Mai mult, fotmaţia lui Jorge Costa nu a primit niciun gol în cele două partide, cu Astra şi FCM Târgu Mureş, iar felul în care joacă echipa îl încânta pe şeful din Gruia:

„Târgu Mureş a jucat bine azi, însă CFR a fost cu o clasă peste ei. Mai este de lucru încă. Nu-i avem la dispoziţie pe toţi jucătorii pe care îi avem în lot, mai sunt oameni care pot apărea în primul unsprezece, ca Maftei, Weldon sau De Zerbi. Se vede mâna lui Jorge Costa, îmi place că acum ştim ce să facem cu mingea când avem posesia, nu ca anul trecut. Nu ştiu dacă el va rămâne la CFR şi de la anul, întâi să ia titlul şi după aceea mai povestim. Peralta a renăscut sub comanda lui Jorge Costa, sunt foarte mulţumit de echipă. Vom mai creşte în joc, sunt sigur, sper să avem maximum de puncte după primele 5 etape, ca să ne gândim la titlu“, a declarat Paszkany la Fanatik Show.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite