Paszkany cere bani autorităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că reprezentanţii Consiliului Judeţean nu i-au răspuns solicitării de a permite CFR-ului să joace pe Cluj Arena, patronul ardelenilor, Arpad Paszkany, le-a cerut acestora 15 milioane de euro pentru a moderniza stadionul din Gruia.

Ceferiştii vor să beneficieze şi ei de facilităţile celei mai moderne arene din Cluj, însă până acum nu au primit acceptul din partea autorităţilor locale. Asta spre deosebire de rivalii de la „U"Cluj, cărora li s-a permis să dispute meciurile pe noul stadion. Patronul din Gruia, Arpad Paszkany, a luat foc văzând că echipa sa nu este tratată la fel ca Universitatea.

 „Dacă nu mă lăsaţi să joc pe Cluj Arena, să-mi daţi 15 milioane de euro, tot din bani publici, să modernizez Stadionul Dr. Cosntantin-Rădulescu", le-a transmis finanţatorul CFR-ului celor din Consiliul Local. Preşedintele formaţiei pregătite de portughezul Jorge Costa crede că la mijloc sunt interese politice.

„Stadionul a fost făcut din bani publici. Ar trebui să poată fi folosit de oricine plăteşte. Noi suntem acum într-o situaţie asemănătoare cu cea din Italia, unde Inter şi AC Milan joacă pe acelaşi stadion, iar Milan are mereu prioritate că este echipa premierului. Noi nu suntem echipa premierului", a spus Iuliu Mureşan. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite