Paszkany a divorţat, dar rămâne şi cu Anamaria şi cu averea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a divorţat astăzi, pe cale amiabilă, de soţia sa Kinga. Acesta a anunţat că se vor ocupa împreună de cei doi copii, care vor rămâne în custodia mamei.

Telenovela divorţului dintre Arpad Paszkany şi Kinga s-a încheiat ieri, la Judecătoria Cluj-Napoca, în numai zece minute. Începând din acest moment, cei doi sunt divorţaţi oficial, iar omul de afaceri se va ocupa îndeaproape de creşterea celor doi copii pe care îi are cu fosta soţie. Cei doi s-au prezentat la judecătorie puţin după ora 15.00, alături de avocatul comun Zoltan Farkas, au intrat în sala de judecată, dar au ieşit după numai aproximativ zece minute. „Nu avea ce să dureze mai mult, suntem oameni şi ne-am înţeles pe cale amiabilă. Nu e nevoie de un proces prea lung pentru ca doi oameni să ajungă la un consens", a spus acesta la ieşirea din sală.

Căsnicie terminată după mai bine de douăzeci de ani

Foşti colegi de liceu, cei doi au avut o căsnicie fericită, în urma căreia au rezultat şi doi copii, Robert (12 ani) şi Timea (7 ani), dar acum totul s-a terminat. Paszkany a încercat să intenteze divorţul la scurt timp după ce s-a îndrăgostit de Ana-Maria, dar a fost oprit din drum de tatăl său, care s-a opus cu vehemenţă, din raţiuni economice: ca fiul său să nu piardă jumătate din averea familiei. Apoi, în luna ianuarie, Kinga a pus piciorul în prag şi a intentat divorţul. În numai patru luni, cei doi s-au înţeles în ceea ce priveşte averea familiei şi au decis să se despartă pe cale amiabilă.

Pe lângă faptul că omul de afaceri nu îi oferă acţiuni la clubul de fotbal CFR fostei soţii, aceasta nu va beneficia decât de o casă în Germania, unde va locui cu cei doi copii şi o pensie alimentară lunară de aproximativ 50.000 de euro, conform unor surse. „Nu vreau să vorbesc despre cifre. Ea nu va primi acţiuni în club, asta e cert, pentru că nu amestecăm afacerile cu restul. Ne vom ocupa împreună de copii, la fel ca şi până acum", a spus acesta.

Nu o va cere de soţie pe Anamaria

Arpad a cunoscut-o pe Ana-Maria Feher în urmă cu aproape trei ani şi s-a îndrăgostit pe loc. Cei doi nu s-au sfiit să se afişeze împreună şi au petrecut vacanţe de vis în locuri exotice, chiar dacă el era căsătorit. Deşi a încheiat conturile cu vechea soţie, acesta nu are de gând să se recăsătorească. „Sunt bărbat şi îmi asum vina pentru divorţ, care este mai mult a mea. Ea va păstra numele meu, aşa ne-am înţeles. Acum nu urmează nici măcar logodna, darămite nunta, pentru că eu nu cred în acte, ci în relaţiile dintre oameni. Categoric nu mă gândesc să mai fac alţi copii", a conchis Paszkany.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite