Paszkany îi face praf pe Iancu şi Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arpad Paszkany i-a "atacat" într-un cotidian maghiar pe patronii lui Poli Timişoara şi FC Rapid, Marian Iancu, respectiv George Copos. Replica lui Iancu a venit imediat: "Mă bucur că îl doare atunci când îl atac, dar el este un laş pentru că vorbeşte în presa din ţara lui şi nu în România".

Paszkany despre Marian Iancu. "El e doar rezerva lui Gigi Becali, în mass-media. Măcar Gigi Becali e mai plăcut de privit pe ecran. Echipa este sprijinită puternic de Consiliul local, cu aproximativ 2-3 milioane de euro. Dacă mai socotim încasările din drepturi de televizare, reclame şi faptul că Iancu nu trebuie să cheltuiască nimic pentru stadion sau infrastructură, îndrăznesc să spun că Poli nu îl costă nici măcar un cent pe purtătorul de cuvînt al Timişoarei", a spus Paszkany.

Iancu îi răspunde finanţatorului clujenilor: "Dacă a vorbit în ţara lui este un laş. Nu m-a bătut în campionat şi nu o va face nici de acum încolo. Mă bucur că declaraţiile mele îl deranjează. Spun doar adevărul. Toată lumea a văzut cum s-a descurcat echipa lui în acest sezon. Tot ce au câştigat nu a fost în normalitate cu legile sportului. Nu am afaceri în Timişoara, şi dacă primesc ceva din partea consiliului local, înseamnă că echipa mea reuşeşte să se califice în Cupele Europene în fiecare an. Ce a spus el despre mine sunt lucruri minore, care nu mă deranjează absolut deloc", ne-a mărturisit Marian Iancu.

Citeşte şi: "Iancu fură bani de la consiliul local"

Paszkany despre Copos:  Arpad Paszkany şi-a adus aminte de un dialog prin telefon, purtat cu Copos după meciul Rapid - CFR 1-4.

"- Alo, Arpi! Iartă-mă! Tu ştii că e o situaţie de rahat, dar a trebuit să zic ceva pentru că vreau să scap de Rapid (n.r. - George Copos era în negocieri cu Lutz Stache). Ce rahat puteam să spun, când am fost învins cu 4-1. A trebuit să găsesc o scuză ca să mă iau de arbitraj..."

"- Bine George! Ori mănânci, ori nu mănânci, dar tu oricum rămâi în România, ne mai întâlnim, şi în locul tău mi-ar arde obrazul de ruşine."

"-
Da, Arpi! Îmi pare rău. Cât de prost mă simt, iartă-mă!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite