Paszkany:" Porumboiu trebuie să răspundă pentru declaraţiile făcute"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat că nu pune preţ pe afirmaţiile finanţatorului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care a acuzat de blat meciul cu Oţelul, menţionând că acesta trebuie să răspundă pentru declaraţiile sale şi că nu înţelege de ce "îşi forţează norocul".

"Fiecare trebuie să răspundă pentru declaraţiile făcute. Nu ştiu motivul pentru care îşi forţează norocul, nu comentez, pentru că nu are rost. Pe mine mă deranjează dacă vorbeşte o persoană pe al cărei cuvânt pun preţ. Dacă vorbeşte o persoană pe care nu pun mare preţ, mă deranjează mai puţin sau chiar deloc. Ar trebuie să-i deranjeze pe diriguitorii din fotbal", a spus Arpad Paszkany la Digi Sport.

Înterbat ce rezultat îşi doreşte în meciul cu FC Vaslui, în etapa a VII-a a Ligii I, Paszkany a spus: "Mi-aş dori ca rezultatul să fie la fel de amical ca şi cel din această seară".

Oficialul clujean s-a arătat mulţumit de rezultatul din meciul cu Oţelul, însă extrem de revoltat de faultul comis de Sergiu Ilie asupra lui Ronney, marcatorul primului gol.
"Păcat de accidentarea lui Ronny, este greu de calificat o asemenea intrare, nici nu ştiu dacă pot să-l numesc fault. Astfel de intrări sunt în afara spiritului de sport. Nu ştiu care este exact situaţia lui Ronny, dar cred că este vorba despre o accidentare gravă. Mă bucur pentru rezultat, jucătorii îi dedică victoria lui Ronny, sper să fie o victorie care să dea moral echipei pentru partidele viitoare. Speram într-o victorie, scorul era mai puţin important. Orice rezultat în afara victoriei ne-ar fi îndepărtat de locurile fruntaşe. Probabil a fost cel mai bun joc al nostru şi pentru că a fost în faţa campioanei, cu atât mai bine", a spus Paszkany.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite