Paszkany: "Nu îl avem în vedere pe Boloni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Alin Minteuan va rămâne antrenor al formaţiei CFR Cluj cel puţin până la Crăciun, a declarat într-o emisiune televizată, patronul grupării ardelene Arpad Paszkany, care a precizat că Ladislau Boloni nu este în vederile sale pentru conducerea tehnică a echipei.

"Rămâne antrenor Alin Minteuan până cel puţin la Crăciun, iar dacă lucrurile vor merge bine poate să rămână pe mai departe. El a crescut împreună cu clubul, am promovat împreună, cunoaşte cel mai bine tot lotul, cu bune şi cu rele aşa cum sunt ei. A avut prilejul să lucreze cu vreo şapte antrenori, să înveţe de la fiecare lucrurile pozitive şi să încerce să le evite pe cele negative. Este şansa lui. Când l-am pus secund, i-am spus: «Aline, va veni momentul când tu vei fi principal la acest club. Pregăteşte-te pentru acel moment». Câteodată aşa este destinul (n.r. - să debuteze cu Steaua)", a spus Paszkany, la Digisport.

Patronul clujenilor a precizat că nu a discutat cu tehnicianul Ladislau Boloni, pe care mass-media l-a vehiculat ca înlocuitor al lui Cârţu, de aproximativ trei ani. "Nu am vorbit cu Boloni de cel puţin trei ani. Nu îl avem în vedere pe Boloni. Îl respectăm, dar nu îl avem în vedere", a menţionat oficialul.

Tehnicianul Sorin Cârţu a fost demis de la CFR Cluj, conform unui comunicat difuzat, miercuri seară, de campioana României pe site-ul oficial, în care se precizează că valorile şi imaginea clubului nu pot fi asociate cu incidentul de la Basel, când antrenorul a spart un geam al băncii de rezerve.

Fost secund, antrenorul Alin Minteuan, 34 de ani, va fi ajutat pe banca tehnică a CFR-ului de Paolo Potocnik şi Horea Cârlan. El va debuta la meciul cu Steaua, din etapa a XVII-a a Ligii I, programată duminică, de la ora 20.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite