Paszkany: „De ce Deaconu?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Deaconu a fost ales să arbitreze meciul  CFR - Dinamo
Alexandru Deaconu a fost ales să arbitreze meciul CFR - Dinamo

Patronul CFR-ului a fost iritat de delegarea unui central bucureştean la meciul cu Dinamo. După ce etapa trecută a lăsat de înţeles că Traore a fost eliminat ca să nu joace contra „câinilor“, acum, finanţatorul ardelenilor acuză opţiunea CCA pentru partida de mâine.

Meciul CFR Cluj - Dinamo este văzut de ambele formaţii ca pe o ultimă şansă în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor. Dacă ardelenii, de pe poziţia a 10-a, se gândesc că, în cazul unei victorii cu „câinii", au şanse mari, măcar la un loc de cupă europeană, roş-albii cred că derby-ul de mâine este decisiv în lupta lor pentru titlu.

Continuând războiul acuzelor, început de săptămâna trecută, atunci când clujenii au insinuat că dinamoviştii beneficiază de arbitraje favorabile, acum ardelenii se leagă de brigada care va conduce întâlnirea din Gruia.

Mai precis, conducătorii ardeleni sunt nemulţumiţi că la o partidă crucială împotriva unei formaţii din Capitală a fost trimis un central bucureştean! „Am încredere în Alexandru Deaconu, este un arbitru cu ecuson FIFA, care încearcă să fie corect. Totuşi, nu înţeleg de ce la meciurile noastre cu o echipă din Bucureşti avem arbitri tot de acolo?", a spus Paszkany.

CFR, ghinion cu Deaconu

Dacă ne-am lua după statistici, clujenii au motive să fie îngrijoraţi de prezenţa lui Alexandru Deaconu la derby. Cu bucureşteanul la centru, CFR a pierdut de două ori mai multe meciuri decât Dinamo! Ce-i drept, centralul a fost delegat la 19 partide ale campioanei şi la doar 10 întâlniri ale „câinilor".

Dinamo cu Deaconu: 5 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri.
CFR cu Deaconu: 5 victorii, 8 egaluri, 6 înfrângeri.

"Am dreptul să cred că se umblă iarăşi la «butoane». Trebuie ca organele statului să se implice din nou în fotbalul românesc. "
Arpad Paszkany
finanţator CFR Cluj

"Nu e pentru prima dată când CFR este arbitrată de un central bucureştean contra unei formaţii din  Capitală. E ceva perfect regulamentar. "
Vasile Avram
preşedinte CCA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite