Paszkany: Cadu este netransferabil. Bud nu pleacă la Steaua, nici Culio la Dinamo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul finanţator al lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a dezvăluit astăzi că nici nu se pune problema ca Juan Culio să plece la Dinamo, sau Cadu să lase Clujul pentru Galatasaray. De asemenea, a spus că are în continuare încredere în Bud

Prima parte a anului,până în iunie a fost una foarte bună, în care am reuşit o performanţă deosebită, am câştigat tot ce se putea câştiga, deşi am crezut că suntem pregătiţi pentru sezonul 2010-2011, turul de campionat a ieşit mai mult decât sub aşteptări, suntem la mare diferenţă de lider, dar nu am renunţat nici la ideea de a câştiga campionatul, atâta timp cât există şanse matematice, ne vom bate.

Nouă ne place ca până la întrunirea lotului să facem în proporţie de 90% transferurile. Cu siguranţă vor fi unul sau doi jucători care vor veni. Miercuri sau joi se va anunţa oficial antrenorul, dar eu votez pentru continuitate. Presa este liberă şi poate scrie despre orice antrenor sau posibilitate. În fiecare meserie există un moment zero în care păşeşti spre un drum.

Mai multă încredere aş ava în unii care sunt trup şi suflet pentru acest club decât în alţii, care sunt profesionişti, dar nu ştiu cât de mult se pot implica din acest punct de vedere. Deocamdată transferurile nu au început în Europa Centrală şi de Vest. Nici Culio nu va ajunge niciodată la Dinamo şi nici Bud nu va ajunge transferat la Steaua. Culio are o ofertă nesatisfăcătoare de la Galatasaray, de aceea au fost contactele cu fraţii Becali.

La noi în România din păcate nu se ţine cont de faptul că jucătorul nu are voie să fie căutat de agenţi până nu intră în ultimele şase luni de contract. Bud va rămâne la Cluj şi o să încercăm să devină jucătorul care a fost. Cadu este netransferabil. De inventat pot inventa şi eu, să spun că vin Messi şi Cristiano Ronaldo. Cadu este primul căpitan, a fost votat de echipă. Dacă Tony va pleca, al doilea căpitan este Panin, al treilea Mureşan, nu este justificat ca un jucător nou venit la echipă să fie căpitan, nu ştiu cine a inventat că Maftei ar prelua acest rol“, a declarat Paszkany astăzi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite