Paszkany: "Dacă batem mâine pe Timişoara, putem spera în continuare la titlu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Finanţatorul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, nu a renunţat la visul de a cuceri din nou titlu, deşi clubul său se află la 14 puncte de liderul Oţelul Galaţi.

"E un meci important mâine cu Timişoara, sper să obţinem victoria. Din păcate avem multe absenţe, dar cred că jucătorii vor fi destul de motivaţi pentru a învinge. Nu pot să spun cât de importantă e absenţa lui Alexa, pentru noi contează că lipseşte De Zerbi. El este un fotbalist unic, e cea mai importantă absenţă. Pentru celelalte posturi avem fotbalişti cu care să suplinim absenţele", a comentat Paszkany.

Acesta crede în continuare că formaţia sa mai are şanse la titlu, în ciuda faptului că se află la 14 puncte de Galaţi.

"De rezultatul de mâine depinde foarte mult ecuaţia speranţelor în ceea ce priveşte clasarea echipei la finalul campionatului. Sunt sigur că toţi jucătorii sunt conştienţi de acest lucru şi vor da tot ce le stă în putinţă pentru a obţine victoria. Noi nu prea punctăm în meciul declarativ, important e ce facem pe teren. Sper să am şi noroc, dacă mingea loveşte bara îmi doresc să intre şi în poartă. Vrem să dăm un gol de plus faţă de Timişoara. Până când sunt şanse matematice la titlu, eu mai sper. Semieşecul de la Brăneşti nu schimbă cu nimic pretenţiile noastre. Tilul nu este imposibil, ar fi ceva fantastic să îl luăm, dar acum nu depindem numai de noi", a mai spus finanţatorul campioanei.

Patronul clujenilor a reiterat ideea că reducerea numărului de echipe în Liga I ar face ca fotbalul românesc să crească în valoare.

"Sunt sigur că reducerea numărului de echipe în Liga I cu două sau cu patru ar fi benefică. Un sistem play-off ar propulsa campoonatul românesc între cele mai valoroase din Europa", a conchis Paszkany.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite