Paszkany: "Le-am zis jucătorilor după meci că vor avea un bonus! Nu le-am spus înainte, că nu joacă pentru bani!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, i-a anunţat pe jucători că vor primi un bonus consistent pentru victoria cu "U" Cluj, 3-1.

"Mă bucur mult când echipa câştigă de ziua mea. Le-am dat jucătorilor prime după victoria din meciul cu Universitatea Cluj, dar nu le-am anunţat acest lucru înainte de partidă. În primul rând că astfel de meciuri nu le joci pentru bani, în al doilea rând că experienţa mea de 10 ani ca şi conducător de club mi-a arătat că nu este indicat ca fotbaliştii să ştie că au de primit bani. Nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar avem cel mai bun lot din ţară" a declarat Paszkany la Sport.ro.

"Nu mi se pare normal ca într-un oraş în care s-a făcut o investiţie de 45 de milioane de euro să nu laşi echipa care a pus Clujul pe harta fotbalistică să joace pe stadionul făcut de municipalitate. Noi am făcut ceva pentru acest judeţ şi ni s-a refuzat pur şi simplu dreptul de a juca pe acest stadion. La Bucureşti au voie să joace toate echipele pe National Arena, aici nu. Majorarea preţului biletelor nu a fost nimic fantastic, a fost un preţ ca la un concert al unei trupe din ierarhia superioară. Oricum, prin aceste preţuri premium s-a ajuns şi la limitarea manifestărilor deplasate din tribune", a mai spus Paszkany.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite