EXCLUSIV Arpad Paszkany: "Vom aduce şase jucători, toţi străini!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Patronul lui CFR Cluj a vorbit  pentru adevarul.ro despre strategia de transferuri a lui CFR Cluj. Vezi pe ce posturi se vor întări campionii.

În ultimul timp s-a vorbit despre venirea în Gruia a rapidiştilor Dani Coman şi Ştefan Grigorie. "Îmi place de Grigorie, să vedem dacă ne înţelegem cu el", a spus antrenorul Ioan Andone. Patronul Arpad Paszkany susţine o altă strategie de transferuri: "Vom aduce şase jucători, toţi străini. Avem în vedere un portar, un fundaş dreapta, trei mijlocaşi şi un atacant în stilul lui Kapetanos", a afirmat Arpad Paszkany în exclusivitate pentru adevarul.ro.

Portarul la care se referă patronul de la CFR ar putea fi Mario Felgueiras, goalkeeperul lui FC Braşov. "Pe Beto nu mai putem să-l ţinem El se va întoarce la Porto, iar cei de acolo vor să îl vândă. Renan va rămâne la Sampdoria, Sougou nu pleacă nicăieri, nu îl dăm. Sperăm să jucăm în grupele Ligii Campionilor din nou, chiar dacă este foarte greu să trecem de play-off.", a mai declarat Paszkany pentru adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite