Paskany e distrus după înfrângerea cu Dinamo: "Dacă ăla e penalty, eu mă apuc de crescut vaci şi capre!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paskany
Arpad Paskany

Arpad Paskany era negru de supărare la sfârşitul jocului cu Dinamo, în care echipa sa a ratat victoria la mustaţă, fiind întoarsă pe final de câini. Acesta a dat vina pe toată lumea pentru acest eşec, care pune patru puncte între CFR şi Dinamo, dar inamicul numărul 1 a fost Alexandru Tudor, căruia i.a reproşat penalty-ul din care Dinamo a egalat la 2.

"Este o viciere de rezultat. Am avut un gol valabil neacordat, penalty-ul dat lui Dinamo a fost o invenţie. Am vorbit cu oamenii de la IT şi mi-au zis că mingea a intrat în poartă 20 de centimetri. Iar daca ăla a fost penalty, ne lăsăm de fotbal şi ne apucăm de crescut vaci şi capre. La fiecare corner al CFR-ului se putea da cîte o lovitură de pedeapsă mai clară ca aceea dată lui Dinamo. Pariez că specialistul-şef (n.red. Ion Crăciunescu) o să apară pe cinci posturi de televiziune să analizeze fantele de lumină şi să spună cît de corecte au fost arbitrajele. Asta e, mergem mai departe, sîntem luptători", a spus Paszkany la Digisport.

Nici căpitanul ardelenilor, Ricardo Cadu, n-a fost prea indulgent cu Alexandru Tudor. "Sunt supărat, în 10 minute am pierdut meciul. Nu meritam, dar ăsta este fotbalul. Arbitrul nu ne-a dat gol, mingea a intrat un metru în poartă, dar asta este. Toată lumea a văzut că am dat golul de 3-1, numai tuşierul n-a văzut. Dinamo este o echipă foarte bună, ei au câştigat, asta e, mai e mult până la sfârşit. Dinamo este cea mai bună echipă împotrivă căreia am jucat până acum. Are şanse şi Rapid la titlu, dar Dinamo a este principala contracandidată", a declarat Ricardo Cadu.

Dacă Rapid câştigă la Târgu Mureş, CFR Cluj va cădea până pe locul trei al clasamentului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite