Pârvulescu a fugit din cantonamentul Mediaşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atmosfera în lotul medieşenilor este una încinsă înaintea primului în Europa League jucat acasă. Pustai a luat decizia de a nu-l titulariza pe unu dintre jucătorii importanţi ai echipei, iar acesta a părăsit cantonamentul.

Meciul retur cu KuPs nu pică tocmai într-o perioadă bună pentru trupa lui Cristi Pustai. Mai întâi jucătorii s-au răzvrătit pentru că nu şi-au primit banii pentru calificarea în Europa League, iar acum un alt scandal a lovit vestiarul "alb-negrilor". Paul Pârvulescu, titular de bază în ultimele sezoane, a fost anunţat ieri că nu va începe în prima garnitură meciul de joi, fără să primească vreun motiv.

La auzul veştii jucătorul s-a supărat atât de tare încât şi-a făcut bagajele şi a plecat acasă. Pârvulescu a avut mai multe oferte în iarnă, dar şi în această vară, dar n-a fost lăsat să plece tocmai pentru a ajuta echipa în cupele europene. Se pare că acest scandal ar putea provoca o ruptură totală între fotbalistul intrat de curând şi în lotul lărgit al lui Victor Piţurcă pentru echipa naţională şi antrenorul Cristi Pustai. Pârvulescu, care nu a putut fi contactat aseară, le-ar fi spus apropiaţilor că este decis să nu se mai întoarcă la echipă şi vrea cu tot dinadinsul să se transfere, deşi oficialii clubului au încercat aseară să-i schimbe decizia, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite