Pârvulescu: "Nu ne dăm la o parte nici să ridicăm Cupa României"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a declarat, ieri, după tragerea la sorţi a meciurilor din optimile Cupei României, că echipa din Târgu Jiu îşi doreşte un parcurs cât mai lung şi nu se fereşte nici să ridice trofeul competiţiei.

"Pandurii şi-a propus să ajungă cât mai sus în Cupa României. Nu ne dăm la o parte nici să ridicăm trofeul dacă vom putea ajunge până acolo. Nu pot să spun eu ce echipă se va folosi, dar jucând acasă şi având atuul victoriei din campionat în faţa lor putem merge mai departe. Sper că ne vom califica în sferturile de finală ale Cupei României", a spus Pârvulescu.

El a precizat că se bucură că Pandurii va juca meciul cu Universitatea Craiova, din optimi, pe teren propriu. "Mi-am dorit mult să jucăm acasă şi consider că a fost de partea noastră această tragere la sorţi. Ne-am dorit mult să jucăm pe teren propriu indiferent cu cine am juca. Mă bucur că nu am prins totuşi o echipă din prima urnă valorică. Noi avem avantajul jocului din campionat cu Universitatea Craiova şi sper că o să obţinem calificarea. E foarte bine că jucăm acasă pentru că ne scuteşte de o deplasare şi că jucăm în faţa propriilor suporteri, chiar dacă Craiova are mulţi suporteri şi la Târgu Jiu. Ne simţim bine acasă şi ne bucurăm că jucăm la Târgu Jiu. Fiind vorba de Universitatea Craiova vom juca cu un stadion plin şi sper să fie pentru moralul jucătorilor noştri un lucru bun. Nu cred că ne-am fi putut dori alt adversar, Sibiu sau Slatina erau în alte urne", a adăugat Pârvulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite