Pârvulescu: "Nu cred că Vlad Chiricheş va pleca în vară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a declarat, joi, că este posibil ca fundaşul Vlad Chiricheş, dorit de mai multe echipe, să nu plece de la Târgu Jiu până în iarna acestui an, intenţia conducerii fiind aceea de a păstra actualul lot.

"Există interes pentru mai mulţi jucători, chiar şi pentru Vlad Chiricheş. Au fost doar întrebări, însă nimic concret. S-au interesat de el o echipă din Rusia, aflată în prima jumătate a clasamentului, şi una din vestul Europei. Principalul nostru scop este să păstrăm actualul lot. Aşa am decis alături de preşedintele Marin Condescu şi antrenorul Grigoraş. La anul avem alte pretenţii, nu mai vrem să ne batem pentru evitarea retrogradării, aşa că este nevoie să păstrăm acest lot. Nu suntem la piaţă, ca fiecare jucător să aibă un preţ. Nici nu ne-am gândit cât valorează unul sau altul. Noi îi vrem la Târgu Jiu nu să plece în altă parte. Cred că până la iarnă Vlad Chiricheş nu va pleca de la Pandurii, el e un jucător de bază pentru echipa noastră şi ne va ajuta cel puţin până la iarnă", a spus Eugen Pârvulescu.

Aflat la Londra, în vacanţă, Chiricheş a declarat, joi, că ar fi de acord să plece de la Pandurii în cazul unei oferte bune. "Eu nu am aflat încă de nicio ofertă pe numele meu. Dar, dacă există, şi dacă e bună pentru mine şi pentru club, atunci aş fi de acord să plec. Aştept să-mi spună cineva mai multe. Deocamdată sunt la Londra pentru o săptămână şi apoi merg şi în Portugalia, într-o staţiune. Vacanţa e scurtă, aşa că încerc să văd cât mai multe locuri”.

Chiricheş (22 de ani), care a fost dorit în iarnă de Dinamo şi FC Vaslui, a fost titular la Pandurii şi sub conducerea lui Ionuţ Badea şi sub cea a lui Petre Grigoraş, evoluând în 24 de meciuri.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite