Pariul lui Andone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albii au înscris de două ori cu Obolon Kiev, una dintre reuşite venind de la tânărul Raphael Stănescu, promovat de la echipa a doua a clubului. Fundaşii dinamovişti nu au mai greşit ca până acum şi, mai mult, Moţi a reuşit să marcheze primul gol din 2011 al „câinilor“. Bogdan Pătraşcu a debutat în echipa lui Ioan Andone.

După eşecul de miercuri cu Austria Viena, 0-3, Andone se plângea de naivitatea din defensivă şi le cerea şefilor să-i aducă apărători. Semnalul de alarmă tras de antrenor a avut efectul scontat printre jucători.

„Noul" Moţi, după ce s-a lăsat de fumat, a evoluat bine alături de Dragoş Grigore, şi chiar a înscris, dar numai după ce a şutat de două ori, iar a treia oară portarul a băgat mingea în poartă. În plus, Curcă şi Bălgrădean au apărat foarte bine, în lipsa accidentatului Dolha. La mijloc au debutat şi achiziţiile Vlăduţ Munteanu şi Bogdan Pătraşcu, iar experienţa lor a contat, linia mediană având o evoluţie bună.

Lucescu Jr i-a urmărit pe dinamovişti

În atac, tinerii Ganea şi Alexe s-au achitat bine de sarcini, veteranul Dănciulescu a lovit o dată bara, dar golul de 2-0 a venit de la puştiul Raphael Stănescu, noul pariu al lui Andone pentru acest retur de campionat. Mijlocaşul a marcat în ultimul minut al partidei cu Obolon Kiev cu un şut plasat de la marginea careului.

„Încet-încet, începe să ne iasă jocul, dar mai avem de pus lucruri la punct. Lumea ne ceartă, noi mergem înainte. După înfrângerea cu Austria Viena, Andone ne-a făcut să înţelegem unele greşeli şi nu le-am mai repetat. Era normal să fie supărat după câte goluri am luat până acum", a spus Moţi.

Fundaşul dinamovist a comentat şi prezenţa selecţionerului Răzvan Lucescu la meci: „Nu mă gândesc la naţională. Vreau să joc cât mai bine la Dinamo şi nu plec de aici. Sincer, nici nu am oferte! Noi luptăm, ne vedem de treabă şi sperăm la titlu, atât timp cât mai avem şanse matematice".

2-0

Dinamo

Curcă (Bălgrădean 46) - Crăciun (Rubio 46), D. Grigore, Moţi (Diabate 72), Bordeanu - Torje (Păun 70), Mărgăritescu (Kone 62), Pătraşcu (C. Munteanu 62), Alexe (Stănescu 82) - Dănciulescu (V. Munteanu 46), L. Ganea.

Antrenor: Ioan Andone

Obolon Kiev

(Locul 11 în prima ligă din Ucraina)

Au marcat: Moţi 53, Stănescu 90

Partida s-a jucat în Antalya, Turcia.

Soţia lui Cornel Dinu, din nou la Urgenţă

Familia administratorului delegat al roş-albilor e din nou greu încercată. Joi, soţia oficialului „câinilor" a fost dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca după ce a suferit un puseu de hipertensiune, aşa cum a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Bogdan Opriţa.

Silvia Dinu suferă de diabet şi ateroscleroză de mult timp şi, pentru a putea supravieţui, doctorii au recurs la gesturi extreme: în vară i-a fost amputat piciorul stâng de la genunchi în jos deoarece cheagurile de sânge au împiedicat circulaţia periferică.

 După o perioadă de refacere, Silvia a venit acasă, iar soţul său a început o altă luptă: încercarea de a procura o proteză specială pentru ea. După toate aceste probleme, „Mister" a intrat în depresie şi s-a tratat la spitalul Ministerului de Interne.

Când situaţia părea că se îmbunătăţeşte, acum, Silvia e din nou la Terapie Intensivă, în timp ce „Procurorul" este sub supravegherea medicilor pentru a ţine sub control afecţiunile la colon.

18 ani va împlini Raphael Stănescu peste o lună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite