Paraschiv: "Nouă ne era ruşine să-l dezamăgim pe Rădoi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Paraschiv, fostul căpitan al Stelei, a vorbit despre problemele echipei de acum şi a dezvăluit că roş-albaştrii nu au un lider pe teren pentru că jucătorii nu-l respectă pe Bourceanu.

"Eu nu pot să vorbesc rău despre Steaua. E un moment greu, dar jucătorii trebuie să treacă uniţi de el. Trebuie pentru că se poate şi mai rău. Jucătorii ar trebui să devină prieteni, să fie uniţi, să nu existe conflicte şi să nu se vorbească de rău. Eu zic că unitatea de grup îi lipseşte Stelei.

Sunt jucători buni, au un antrenor bun, dar încă nu se înţeleg bine. Cred că Ilie Stan lucrează la acest capitol. El a reuşit să schimbe atitudinea jucătorilor. Steaua a avut trei meciuri grele în campionat cu el şi nu au pierdut", a spus Sorin Paraschiv la Sport.ro.

"Totul pleacă de la un căpitan de echipă. Nouă ne era ruşine de Mirel Rădoi să facem lucruri din astea. Probabil jucătorilor de acum nu le e ruşine de Bourceanu. Toţi jucătorii trebuie să-l recunoască drept lider. Cînd era Rădoi, noi aveam şi regulile noastre, nu doar cele impuse de antrenor", a mai spus Paraschiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite