Pantilimon, spre Manchester City?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Pantilimon e aproape de o despărţire de Poli Timişoara. Deşi toată lumea credea că portarul va ajunge la Udinese, în prima ligă italiană, se pare că acesta are şanse mai mari să se transfere în Premier League.

Daniel Stanciu, managerul bănăţenilor, a dezvăluit la GSPTV, că pe adresa clubului a sosit astăzi o ofertă de la un club puternic din Premier League. Timişorenii sînt extrem de mulţumiţi de oferta englezilor şi au pus pe hold oferta de la Udinese. Conform unor surse, oferta vine de la Manchester City, dar managerul timişorean a evitat să vorbească despre acest lucru

"Există un interes pentru Pantelimon din partea a doua cluburi mari din Europa, vedem zilele viitoare ce se întîmplă. E vorba de udinese şi un club din Anglia, care a făcut o ofertă bună din punct de vedere financiar, dar pe un termen lung.

Nu pot să confirm în acest moment că e vorba de Manchester City, pot spune doar că azi am primit oferta şi zilele viitoare vor veni reprezentanţii echipei ca să discute despre condiţiile transferului. Sper ca în cîteva zile să se realizeze", a spus Daniel Stanciu, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite