Pantilimon, în rol de bufon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După remiza albă de acasă, cu Internaţional Piteşti, FC Timişoara a plecat doar cu un punct şi de la Piatra Neamţ. Ceahlăul a egalat pe final de meci, după o gafă a portarului Pantilimon. FC Timişoara a dat gol sub Pietricica numai în urma unui şir de erori în defensiva lui Filipovici. Mansour a schimbat faţa atacului bănăţean.

Formaţia pentru care conducătorii joacă mai mult decât fotbaliştii, Iancu luptându-se pentru titlu la comisii şi la TAS, trebuie totuşi să acumuleze puncte şi pe teren. Iar cu remize contra unor echipe precum Internaţional Piteşti sau Ceahlăul e mai greu.

Timişoara a jucat ieri la Piatra Neamţ aşa cum o face de la începutul returului: cuprinsă de o stare de letargie. Nici Sabău nu-şi ajută foarte mult elevii de pe bancă, iar asta poate deveni şi problema lui Marian Iancu. 

Oricum, punctul luat de sub Pietricica nu este atât de rău. Ceahlăul şi-a creat o faimă de sperietoare a echipelor care se bat la titlu, aşa că, din acest punct de vedere, bănăţenii sunt „în grafic". Timişoara a suferit mult la mijlocul terenului, unde, ieri, s-a instalat un adevărat haos tactic.

Mijlocaşii s-au încăierat între ei şi chiar şi atacanţii s‑au pierdut printre Alexa, Cociş şi Chiacu. Nemţenii atât au aşteptat, şi-au creat ocazii, dar ultima execuţie a stârnit chiar şi hohote de râs. Un lucru inspirat a făcut Sabău la Piatra Neamţ: l-a introdus în teren pe Mansour, care chiar a dat un suflu nou ofensivei.

Tot el a marcat şi golul oaspeţilor. Numai că Viţelaru, cu două minute înainte de final, ajutat şi de stângăcia lui Pantilimon, a adus egalarea. Iar până să ofere acest cadou moldovenilor, portarul naţionalei mai provocase şi un penalty în prima repriză, nesancţionat de arbitrul Berbecaru.

"Probabil vor apărea cereri de demisie, dar, dacă domnul Iancu găseşte soluţii, nicio problemă."
Ioan Ovidiu Sabău
antrenor FC Timişoara

1-1

Ceahlăul: Villadsen - Bărcăuan, Forminte, A. Viţelaru, Ambourouet - Cebotaru (Ibrahim 81), Achim, Stevici, Bădescu - Velkoski (Jeremici 46), Mulisa (Edson 81).

Antrenor: Zoran Filipovici

Timişoara: Pantilimon - Bonfim, Cisovsky, Mera, Sepsi - Cociş (Contra 46),Alexa, Chiacu (Bourceanu 68), Kozak (Mansour 62) - Magera, Goga.

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Goluri: Viţelaru 88 / Mansour 67

Stadionul "Ceahlăul": 4000

Arbitru: Victor Berbecaru

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite