Panduru şi Stoichiţă fac lista: "Costea e primul, îl vrem şi pe Mara!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichita
Mihai Stoichita

Presa sportivă de azi scrie despre Panduru şi Stoichiţă care se gândesc pe cine să aducă la Steaua, Sebastian Dubarbier care vrea să plece de la CFR Cluj sau despre Hagi care este impresionat de Costea. Printre alte subiecte, UFC 108 are mai mulţi accidentaţi decât participanţi, iar Cătălin Doman este în vizorul lui Dinamo.

Panduru şi Stoichiţă fac lista: "Costea e primul, îl vrem şi pe Mara!". Mihai Stoichiţă a declarat că îl doreşte în Ghencea pe Bogdan Mara, care este în prezent liber de contract. Panduru a declarat că primul obiectiv pentru perioada de transferuri rămâne Florin Costea, chiar dacă atacantul Universităţii spune că nu vrea să mai joace la un alt club din România şi aşteaptă o ofertă bună din străinătate, scrie Sport.

Sebastian Dubarbier: "Îmi doresc să plec de la CFR Cluj". Mijlocaşul celor de la CFR Cluj, Sebastian Dubarbier, speră să părăsească gruparea din Gruia pentru a evolua într-un campionat mai puternic decât cel român, scrie Sport Total FM.

Hagi, impresionat de Costea! "Pe ultimii 30 de metri seamănă cu mine şi cu Adi Ilie". În 2010, Gică Hagi ar putea antrena din nou o echipă. Cel mai probabil în Turcia, iar Regele l-a nominalizat deja pe primul jucător pe care l-ar transfera la posibila sa viitoare echipă: atacantul Universităţii, Florin Costea. Hagi e impresionat de potenţialul ofensiv al jucătorului oltean, pe care l-a comparat chiar cu el şi cu Adrian Ilie, scrie Prosport.

Gala blestemată - UFC 108 are mai mulţi accidentaţi decât participanţi. Criză fără precedent în UFC. Gala de pe 2 ianuarie pierde meciuri pe bandă rulantă - Lesnar, Nogueira şi Anderson Silva au declarat forfait, iar Jim Miller a ajuns la al treilea adversar după ce primii doi s-au accidentat, scrie Kombat.

Cătălin Doman e al lui Dinamo! Roş-albii l-au monitorizat intens în ultimele şase luni şi până la Crăciun vor să încheie afacerea. "Băiatul este ca şi luat de către «câini», puteţi să-l daţi ca transfer sigur. De luni încolo se stabilesc ultimele detalii ale tranzacţiei", au declarat sursele, scrie Gazeta Sportului. Şefi ai roş-albilor au confirmat discuţiile avansate, însă, din superstiţie, n-au comentat oficial, pentru că încă nu s-au semnat actele.


Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite