Panduru a demisionat de la Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al Stelei, Basarab Panduru, a declarat astăzi că nu va mai face parte din stafful echipei din Ghencea după ultima etapă a campionatului. "Nu contează cine vine antrenor, nu e important ce post mi s-ar propune; indiferent cine m-ar alege, eu am luat hotărârea că nu voi mai face parte din stafful Stelei în următorul an"

"Eu am spus că vreau să întrerupem colaborarea. E mai bine în acest moment. Nu voi mai continua la Steaua din sezonul viitor. Mi se pare că aşa e corect să se întâmple, chiar dacă e vorba de o despărţire. Nu e vorba de probleme financiare. De fiecare dată când am luat decizii, au fost decizii bune. Chiar dacă îmi pare rău sau nu, nu-mi voi schimba decizia. E deja luată.

Pentru respectul pentru toţi oamenii din Ghencea, voi rămâne până la finalul sezonului. Rămân şi pentru relaţia specială pe care o am cu Mihai Stoichiţă şi îmi voi asuma alături de el rezultatele Stelei, chiar dacă unii m-au băgat în aceeaşi oală cu el. Puţin pot fi băgaţi în aceeaşi oală cu Stoichiţă, e puţin loc acolo.", a spus Pandi la gsptv.

Panduru regretă că fanii nu au reuşit să treacă peste conflictul cuGigi şi au contribuit, într-o oarecare măsură, la atmosfera tensionată de la club. "Dacă spectatorii erau alături de noi, am fi putut face mult mai multe în acest sezon."

Decizia nu are nicio legătură cu Piţurcă, actualul oficial explicând că nu ar mai fi rămas la gruparea sa de suflet indiferent de cine va ocupa banca tehnică: "Nu contează cine vine antrenor, nu e important ce post mi s-ar propune; indiferent cine m-ar alege, eu am luat hotărârea că nu voi mai face parte din stafful Stelei în următorul an."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite