Panduru: "Puneţi-l pe Costea primul pe lista Stelei" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de azi scrie despre Panduru care îl vrea pe Costea la Steaua, fanii care l-au înjurat pe Stoichiţă sau despre Sandu Lungu care a fost internat în spital după gala de la Praga. Printre alte subiecte, Crăciunescu este împotriva sistemului video în fotbal, iar Viorel Hizo îl atacă frontal pe Copos.

Panduru: "Puneţi-l pe Costea primul pe lista Stelei". Basarab Panduru s-a declarat un fan al craioveanului Florin Costea. Managerul Stelei spune că îl vrea pe atacantul Ştiinţei. Printre preferaţii lui Panduru mai sunt şi Adrian Cristea de la Dinamo, dar şi braşoveanul Roman, scrie Prosport.

Fanii l-au înjurat non-stop pe Stoichiţă.
Stoichiţă e primul în România cu Steaua, dar continuă să fie în război cu fanii din Ghencea. Ce-a fost la gura celor două tabere aseară la Steaua - Twente 1-1. Hagi nu mai suportă să vadă ce se întâmplă în Ghencea şi spune că Steaua şi-a pierdut spiritul, scrie Sport.

Sandu Lungu a fost internat în spital după gala de la Praga. Lungu a fost însă consolat acasa - unde a fost tratat regeşte de frumoasa lui soţie - Loredana. Starea uriaşului din Local Kombat s-a agravat după Praga. Lungu a făcut pneumonie şi a fost internat la spitalul din Oradea, scrie Kombat. "Am greşit când am plecat în Japonia la finala K1" spune Lungu.

Crăciunescu, împotriva sistemului video în fotbal. Ex-arbitrul internaţional a declarat pentru Sport Total FM că tehnologia poate să ajute numai în două cazuri: pentru a-i edifica pe asistenţi în cazurile offside-urilor şi pentru a uşura deciziile în cazurile în care "centralilor" le este greu să îşi dea seama dacă mingea a trecut linia porţii cu toată circumferinţa.

Viorel Hizo: "Copos a sabotat echipa!".
Viorel Hizo atacă frontal patronul, cuplul Manea - Panait şi jucătorii, despre care crede că nu au dat totul în partida de Cupă, cu Internaţional Curtea de Argeş, scrie Gazeta Sporturilor. "Despre meseria de antrenor nu pot să discut niciodată nici cu Manea şi nici cu Panait! Pur şi simplu n-am ce să vorbesc cu ei. Ce ştie Manea despre un antrenament?! Ce înţelege el din duritatea unei şedinţe de pregătire?! El trebuia să vină să se implice la echipă, nu să se plimbe în deplasări", spune Hizo.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite