Panduru: "Mai rău de atât nu cred că se poate!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Basarab Panduru a spus lucrurilor pe nume
Basarab Panduru a spus lucrurilor pe nume

Directorul sportiv al Stelei a tras astăzi un semnal de alarmă asupra faptului că jucătorii lui Stoichiţă nu îşi crează destule ocazii de a marca. "Vreau ca raspunsul jucatorilor sa vina vineri, cu Brasov. Mai rau nu se poate decat sa nu ai nicio ocazie. Jucatorii au fost primii care au inteles ca nu pot continua pe linia de la Pandurii. Mai rau de atat nu cred ca se poate.marca.


Poate doar sa tragem cateva suturi spre propria poarta. Suntem constienti ca nu se poate continua asa. Nu le-am reprosat nimic. Eu dau mana cu ei indiferent de rezultatul meciului", a spus Basarab Panduru.

"Din ceea ce simt nu este nicio tensiune la Steaua. La Targu Jiu, Mihai i-a cerut lui Gigi sa vina sa vorbeasca cu jucatorii, nu a fost acea discutie despre care s-a scris. Tot timpul s-a discutat despre jucatorii care au venit. Anul acesta am adus 3 fundasi: 2 joaca titulari iar unul nu joaca. Procentajul de 66% este destul de mare. Eu cred ca partea asta trebuie sa conteze. De ce vedeti numai acesti 33%?, a completat Panduru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite