Pandurii îngroapă Brăneştiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii Târgu Jiu a învins la Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 4-2 (1-0), echipa Victoria Brăneşti. Golurile învingătorilor au fost marcate de Vranjes '10 (penalti), Nistor '58, Stromajer '64 şi Băcilă '81. Pentru Victoria Brăneşti au înscris B. Oprea '90 şi Olariu în ultimul minut de prelungire.

După marcarea primului gol al partidei, manegerul sportiv al oaspeţilor, Alin Buzărin, a ieşit din loja oficială şi a strigat către antrenorul Ilie Stan să scoată echipa de pe teren, acuzând faptul că Stromajer nu a fost faultat la faza în care s-a dictat penalti. "Hai să mergem acasă, nu mai avem ce face aici, cade ăla din picioare că a dat pe lângă minge şi le dă penalti", a strigat el din afara lojei oficiale din mijlocul spectatorilor, către antrenor, care însă nu l-a auzit. Oficialul a încercat să sune pe cineva de pe bancă după ce forţele de ordine l-au oprit să meargă la banca echipei sale, dar a renunţat după ce a fost apostrofat de spectatorii din tribună care i-au strigat că şi Brăneştiul a primit altă dată penalti fără să fi fost cineva faultat.


Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Pleaşcă (Băcilă 76), Viera, Chiricheş, Cardoso – Pintilii (Avramescu 77), Vranjes, D. Nistor - Stromajer, Lemnaru, Brata (Popete 46)
Antrenor: Petre Grigoraş

Victoria Brăneşti: Savu - Maghici, Sg. Bar, Marincău, Lorincz, E. Nicola (Nicola 56) - Novac, Olariu, Ispir (Stan 70), D. Popa (Călinţaru 70) - B. Oprea
Antrenor: Ilie Stan

Goluri: Vranjes 9-pen., Nistor 57, Stromajer 64, Băcilă 81 / B. Oprea 90, Olariu 90+3

Stadion „Municipal”-Drobeta Turnu Severin: 2.000

Arbitru: Florin Marcu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite