Pandurii testează doi sud-coreeni, un brazilian şi un lituanian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Antrenorul Petre Grigoraş va testa patru jucători străini, un lituanian, un brazilian şi doi sud-coreeni, aceştia participând la antrenamentul de marţi al echipei Pandurii Târgu Jiu.

Cei patru jucători sunt: Povilas Valincius din Lituania, un portar de 22 de ani care este jucătorul ocupantei locului trei din Lituania, FK Suduva; Thiago Ribeiro, un brazilian de 26 de ani care joacă fundaş dreapta şi care a mai jucat în Europa la formaţia de liga a doua ungară Veszprem; mijlocaşul stânga sud-coreean Ji Yong Ki, care are 19 ani, şi Yeom Ho Deok, mijlocaș central de 20 de ani, ambii provenind de la o şcoală de fotbal sud-coreeană.

Antrenorul Petre Grigoraş îi va urmări şi la antrenamentele din următoarele zile, după ce în această seară a programat un meci şcoală cu tot lotul, folosind fiecare jucător nou-venit câte o repriză.

Miercuri, jucătorii de la Pandurii au programate vizite la principalii finanţatori ai echipei, EMC Rovinari, Complexul Energetic Rovinari şi Complexul Energetic Turceni, unde aceştia vor efectua fotografii pentru calendarele de final de an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite