Pandurii - Unirea Urziceni 0-0 / Oltenilor li s-a anulat un gol valabil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul oltenilor Antohi a marcat, în ultima fază a meciului, un gol valabil, anulat însă incorect de asistentul Eduard Crângaşu. Pandurii au avut o singură fază. Antohi a marcat un gol valabil în minutul 90, dar a fost anulat de asistent. Ialomiţenii au avut ghinion la barele lui Semedo şi Frunză.

Aseară, pentru 90 de minute, nu Urziceniul a fost „Unirea", ci formaţia din Târgu-Jiu. După unirea forţelor şi jucătorilor cu săraca Internaţional Curtea de Argeş s-a născut un hibrid cu o valoare îndoielnică.

Deocamdată, forma fizică este marele atuu al pandurilor. Şi, desigur, antrenorul Ionuţ Badea. Poate cel mai important nume adus de la argeşeni. Tehnicianul cu IQ de profesor a stat întruna cu gura pe elevii săi, i-a trezit la viaţă când a fost cazul, însă nu a putut intra şi pe teren.

Semedo trebuia eliminat

Acolo, în iarbă, Unirea a făcut legea. Chiar dacă golul nu a venit, Urziceniul s-a aflat cel mai aproape de fericire. Semedo a trimis un „cap" în bară, dintr-o fază foarte bună de gol, când, oricum, fundaşii gazdelor dormeau.

Acelaşi portughez ar fi trebuit însă eliminat pentru o intrare cu „sania" în gleznele portarului Marius Popa. Nu a văzut decât galben, semn că ţipetele lui MM Stoica, după Supercupa cu CFR, privind arbitrajele de care are parte Urziceniul s-au făcut auzite.

În repriza secundă, cei de la Pandurii au făcut pasul înapoi. Asta dacă se putea mai mult. Faza din minutul 58, când Sorin Frunză a zguduit transversala de la 25 de metri a amuţit o secundă tribunele. Le-a stat inima în piept gorjenilor şi nu avea să le fie mai bine nici pe viitor. Pentru că acelaşi Frunză a rămas pericolul numărul 1.

Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în ultimele secunde ale partidei, când Antohi a marcat un gol valabil pentru Pandurii, anulat greşit de asistent.

În contextul în care trupa lui Badea a jucat slab, iar Urziceniul nu a reuşit să marcheze, Ronny Levy ar trebui să-şi facă griji. Ca şi în Supercupa cu CFR, Unirea are probleme să bage mingea în poartă.

Un semnal de alarmă şi pentru selecţionerul Răzvan Lucescu, întrucât Bilaşco e într-o formă slabă, poate se află în cel mai mare con de umbră de când a venit la ialomiţeni.

Gol valabil anulat oltenilor

În ultimul minut de joc din timpul regulamentar a fost consemnată o gravă eroare de arbitraj, care a viciat rezultatul final. Antoni a marcat pentru Pandurii, reluând cu capul în poartă o centrare venită de la Cardoso, dar golul nu a fost validat.

„Centralul" Radu Petrescu a anulat reuşita oltenilor la semnalizarea asistentului Eduard Crângaşu. Managerul general al Unirii Urziceni a recunoscut după meci că formaţia sa a obţinut un punct cu noroc la Târgu Jiu. "Arbitrul a greşit, a fost gol valabil", a precizat Stoica.

" Rezultatul este echitabil. Fiecare echipă putea câştiga. "

Ronny Levy
antrenor Unirea

" Am avut gol valabil. Meritam victoria. "
Ionuţ Badea
antrenor Pandurii

0-0

Pandurii Târgu Jiu: M. Popa - G. Matei, Pintilii, Viera, Cardoso - C. Bacilă, D. Nistor, Menassel (Chiricheş 86), Hidişan (Brata 18) - Apostu, Antohi (Stromajer 89). Antrenor: Ionuţ Badea

Unirea Urziceni: Arlauskis - Bordeanu, Maftei, Galamaz, Brandan - Semedo, L. Marinescu (Neaga 86), S.Paraschiv, Pădureţu - Onofraş (S. Frunză 46), Bilaşco (Dale 64). Antrenor: Ronny Levy

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti)

Stadionul „Municipal": 3.000

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite