Târgu-Jiu: Pandurii, învinşi pe teren propriu de Astra în prima etapă din retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii n-au contat prea mult în partida cu Astra
Pandurii n-au contat prea mult în partida cu Astra

Pandurii au pierdut meciul de debut în retur cu Astra, scor 2-0 pentru oaspeţi, după ce au dominat prima repriză a partidei în care au ratat foarte mult şi n-au mai contat apoi în partea a doua a jocului.

Meciul susţinut în această seară la Târgu Jiu de gorjeni a arătat că echipei lui Liviu Ciobotariu îi lipseşte ceva şi nu poate face faţă luptei pentru evitarea retrogradării la modul în care s-a prezentat.

Pandurii au încercat să folosească toate noile achiziţii din startul acestui retur dar prestaţia unora dintre jucătorii a fost dezamăgitoare, după cum a remarcat antrenorul Ciobotariu la final de meci. 

Păcurar a avut prima ocazia a meciului dar a trimis puţin alături de poartă, ploieştenii ripostând apoi prin Diego Silva care a şutat de la marginea careului peste poarta lui Stanca. În minutul 20 Kamara a şutat în blocajul advers iar Stromajer n-a reuşit să găsească poarta din doar şase metri. Cinci minute mai târziu Mihalache a şutat pe poartă dar Stanca a deviat în corner, portarul gorjenilor având pentru prima dată de lucru în acest meci. Până la pauză Kamara, Cardoso şi Vranjes au trecut fiecare pe rând pe lângă gol, primii doi ratând faze clare de gol de la 3-4 metri de poartă.

Partea a doua a meciului a fost una la discreţia oaspeţilor, Pandurii remarcându-se doar prin câteva intervenţii bune ale portarului Stanca. Acesta a prins în doi timpi un balon trimis de Mihalache în minutul 47 dintr-o lovitură liberă ce avea să anunţe intenţiile ofensive serioase ale oaspeţilor. Ciobotariu i-a scos de pe teren pe Vranjes şi apoi pe Kamara, trimiţând  în locul lor pe Grecu şi Tilincă. Stanca s-a mai evidenţiat din nou la şutul lui Strătilă după care, în minutul 69 a fost învins de Diego Silva care a reluat în poartă balonul trimis iniţial în bară de acelaşi Strătilă.  Cu zece minute înainte de final Paulinho a scăpat singur cu portarul Stanca pe care l-a driblat si a înscris in poarta goală.

Pandurii au debutat astfel catastrofal în faţa suporterilor proprii care au părăsit tribunele cerând demisia antrenorului Liviu Ciobotariu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite