Pandurii, învinsă după şase etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportul a câştigat, în „Regie", în faţa Pandurilor, scor 2-1, după ce gorjenii au înscris primii, prin Vranjes, în minutul 12.

Ambele goluri ale bucureştenilor au fost marcate de Tibi Bălan (foto), cel care a ajuns la cota 11 în actuala ediţie de campionat. Cu această victorie, „studenţii" au ajuns la al cincilea succes din acest sezon, în timp ce Pandurii Târgu-Jiu a înregistrat prima înfrângere din ultimele şase etape.

„Am fost nişte măscărici"

Tehnicianul oaspeţilor, Petre Grigoraş, a fost foc şi pară după meci. „Am pierdut trei puncte foarte mari. Ne-am făcut jocul greu şi am luat două goluri de cascadorii râsului. În loc să ne liniştim în privinţa retrogradării, am pierdut şi este foarte greu să ştergem această înfrângere. Am fost nişte măscărici. Toţi, inclusiv eu!", a tunat Grigoraş. În schimb, Gigi Mulţescu a fost mulţumit că a reuşit a doua victorie cu Sportul în 2011, după cea obţinută tot acasă, în faţa Ştiinţei: „După trei meciuri în care am condus şi am pierdut, mă simţeam inutil. A ieşit la rampă un jucător valoros, Tibi Bălan, bun pentru echipa naţională". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite