Pandurii a învins Gaz Metan, scor 1-0! Pârvulescu, la spital!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş. Unicul gol al meciului a fost marcat de Jaka Stromajer, în minutul 73, care a trimis în poartă de la circa opt metri după o pasă înapoi de la Lemnaru.

Pandurii: Mingote - Pleaşcă (Adr. Rusu '78), Viera, Cardoso, Vlad - Nistor (Al. Grigoraş '62), Pintilii, Voiculeţ - Vranjes, Lemnaru (Rada '90+3) - Stromajer. Antrenor Petre Grigoraş.

Gaz Metan: Vâtcă - Frăsinescu, Florin Lazăr, Markovici (Ciucă '54), Vukadinovici - Todea, Hoban - Ciprian Petre (Breveeld '64), Bawab, Pârvulescu (14. Avram '20) - Bud. Antrenor Cristi Pustai.

Cartonaşe galbene: Cardoso '37, Viera '66 / Ciprian Petre '45

Arbitri: Alexandru Deaconu (centru) - Octavian Şovre, Vasile Marinescu (asistenţi) - Marian Balaci (rezervă).

Observatori: Florin Chivulete, Paul Cazan

În minutul 19 al partidei, Paul Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaş s-a accidentat la cap după ce s-a lovit în cădere de genunchiul lui Lemnaru. Meciul a fost întrerupt timp de cinci minute pentru a permite intrarea ambulanţei pe teren, s-au acordat îngrijiri medicale pe teren după care jucătorul, care este fiul preşedintelui executiv de la Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, a fost transportat la spital pentru investigaţii.

La meciul disputat pe stadionul Municipal din Târgu Jiu au asistat circa 7000 de spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite