Pandurii anunţă că l-a transferat de la Dinamo doar pe Vranjkovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea Pandurii a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că a acceptat să-l transfere definitiv de la Dinamo doar pe mijlocaşul Vojislav Vranjkovici, şi nu şi pe ceilalţi doi fotbalişti propuşi de clubul bucureştean, Blaze Todorovski şi Ajdin Maksumici.

FC Dinamo a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că i-a transferat definitiv pe jucătorii Vranjkovici, Todorovski şi Maksumici la Pandurii Târgu Jiu.

Sâmbătă, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii, Marin Condescu, a precizat că s-a înţeles cu clubul Dinamo pentru transferul mijlocaşului Vojislav Vranjkovic şi că, în ceea ce îi priveşte pe ceilalţi doi jucători propuşi de Dinamo pentru un transfer, antrenorul echipei Pandurii, Ionuţ Badea, nu a considerat că are nevoie de ei la echipă. "Dinamo ne-a propus trei jucători, dar a trebuit să discutăm cu jucătorii şi cu antrenorul nostru să vedem dacă are nevoie de aceştia. Ne-am înţeles doar pentru transferul lui Vranjkovici, iar ceilalţi doi nu vor veni pentru că antrenorul nostru nu a fost interesat de aceste transferuri", a spus Condescu, citat de ProSport. 

Jucătorul bosniac Vojislav Vranjkovici este la a doua colaborare cu Pandurii Târgu Jiu, el revenind la echipa la care a evoluat în perioada 2005-2006, de la începutul lui 2007 fiind transferat la Dinamo contra sumei de 250.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite