Pancu îl atacă pe Wesley: „Nu faci faţă la Rapid!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pancu şi Wesley nu şi-au vorbit ieri-dimineaţă, când cele două echipe s-au întâlnit într-o cafenea
Pancu şi Wesley nu şi-au vorbit ieri-dimineaţă, când cele două echipe s-au întâlnit într-o cafenea

Înaintea jocului de aseară dintre Vaslui şi Rapid, rapidistul l-a atacat pe brazilian, lucru care scoate la iveală un conflict mai vechi între cei doi fotbalişti.

Daniel Pancu a semnat cu FC Vaslui în 2010, dar n-a jucat decât cinci meciuri pentru moldoveni. Varianta oficială a fost că atacantul nu s-a acomodat, dar de fapt, totul avea la bază un conflict cu brazilianul Wesley Lopez.

Febleţea patronului Adrian Porumboiu, Lopez făcea legea în vestiarul Vasluiului, iar venirea lui Pancu, jucător cu personalitate puternică, nu i-a picat deloc bine. Erau ca două săbii care nu aveau loc în aceeaşi teacă, iar Wesley, care era şi căpitan al echipei, l-a săpat întotdeauna pe Pancu la antrenor şi la patron spunând despre actualul rapidist că stă numai prin baruri şi vine mirosind a băutură la antrenamente.

„Mulţi au venit în giuleşti cu nasul pe sus"

Conflictul a escaladat, cei doi ajungând în pragul bătăii, iar Pancu a cerut să fie lăsat să plece de la Vaslui. „Ce, am ajuns să stau eu la mâna unor brazilieni de doi bani, care au venit aici doar să se distreze. Cum să zică Wesley despre mine că miros a băutură, când el fuge la Bucureşti să bea. Vreau să plec. Nu mai stau aici nicio secundă", a fost cerinţa lui Pancu, acceptată de Porumboiu.

„Pancone" s-a întors apoi la marea sa dragoste, Rapid, a traversat o formă extraordinară, dar în această toamnă a apărut o informaţie care i-a dat fiori: George Copos îl vrea pe Wesley în Giuleşti. Cum Pancu nu mai vrea să audă despre posibilitatea de a se mai bate vreodată la titularizare cu Wesley, acesta a dat ieri o declaraţie foarte tăioasă, despre care mulţi n-au ştiut ce să creadă.  

„Wesley trebuie să demonstreze că ar face faţă la Rapid. La Vaslui demonstrează foarte bine. Nu e de râs, că sunt echipe şi echipe, iar Rapid este o echipă mai pretenţioasă. Mulţi au venit aici cu nasul pe sus, cu pieptul înainte, şi au plecat cu coada între picioare", a afirmat Pancu cu subînţeles înainte de duelul direct.

Au stat la masă cu „duşmanii"

Jucătorii Rapidului şi cei ai Vasluiului au ieşit ieri, în dimineaţa jocului direct, la o scurtă relaxare prin oraş. Cum în Vaslui există puţine variante de acest gen, fotbaliştii celor două echipe au dat nas în nas la intrarea într-un Pub, dar asta nu i-a deranjat, ba dimpotrivă. În câteva minute, la mesele din local s-au creat mai multe bisericuţe între oamenii îmbrăcaţi în verde şi cei în alb şi vişiniu. Astfel, vorbitorii de portugheză Marcos Antonio, Rui Duarte, Adailton, Welsey, Cassio şi Gerlem s-au conversat la o cafea şi un suc de portocale, sârbii Bozovici, Milisavljevici, Farkas şi bulgarul Milanov şi-au făcut grupul lor, în timp ce Pancu a preferat compania lui Sânmărtean şi a românilor din lotul Vasluiului.

50 de mii de euro câştigă Pancu anual la Rapid, de şase ori mai puţin decât ia Wesley la Vaslui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite