Pancu-show: două goluri şi-o eliminare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia de a pleca din Polonia imediat după meci i-a costat pe elevii lui Răzvan Lucescu. Fostul selecţioner a decis să introducă încă din primul minut împotriva Concordiei Chiajna nu mai puţin de patru jucători care nu au jucat la Wroclaw, Glauber, Ezequias, Creţu şi Deac, însă Rapid şi aşa a părut o echipă obosită.

Tehnicianul giuleştenilor l-a titularizat şi pe Pancu în locul lui Cassio, iar idolul galeriei i-a răsplătit din plin încrederea. Prima şi singura mare ocazie de gol din prima repriză pentru „alb-vişinii" a venit în minutul 19, atunci când Roman a tras peste poartă din careu.

Simularea lui popa

Lipsa de idei din trupa vişiniilor s-a văzut pe tot parcursul primelor 45 de minute, mai ales în minutul 22, când Popa a dejucat ieşirea la ofsaid a apărării giuleştene, dar a preferat să simuleze un fault în careu la un duel cu Ezequias decât să tragă la poartă. Misiunea elevilor lui Răzvan Lucescu a fost uşurată în minutul 50 de centralul Alexandru Tudor, când l-a eliminat pe Silviu Pană pentru o intrare dură la Alexa. Finalul a fost iar al lui Pancu, care a făcut show total. Mai întâi a izbutit prima „dublă" din acest sezon în minutele 61 şi 73, pentru ca mai apoi să fie trimis la cabine pentru două „galbene".

Rapid  2
Coman - Creţu, M. Antonio, Glauber, Ezequias - Apostol, Alexa, Herea (Grigorie 74) - Roman (Cassio 89), Pancu, Deac (Surdu 62). Antrenor: Răzvan Lucescu

Concordia  0
Niţă - Dima, Mamele (Stoica 70), Bozga, Silviu Pană - Vitiniha (P. Marin 63), Sorin Pană - Ad. Popa, Salem, I. Iordache - Mihalcea (Muzac 53). Antrenor: Laurenţiu Diniţă
Gol: Pancu 61, 73
Eliminaţi: Pancu 87 / Silviu Pană 50
Stadion „Nicolae Dobrin" (Piteşti): 6.000
Arbitru: Alexandru Tudor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite