Pancu pleacă de la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pancu
Pancu

Pancu a intrat în ultimele şase luni de contract, iar conducătorii nu i-au propus prelungirea acordului. Jucătorul de 34 de ani a ameninţat că în vară pleacă din Giuleşti.

Nu am discutat despre prelungirea contractului. Asta e viaţa, e strategia lor şi nu-i condamn. Să facă ce vor! Nu contează ce scrie în buletin, ci cum te simţi. Eu parcă am 27 de ani, voi mai putea juca lejer încă două sezoane în afară de acesta. N-am nici o emoţie, sper doar să n-am parte de o accidentare serioasă. Oricum, e clar că nu-mi voi încheia cariera la Rapid, din păcate.

La 1 ianuarie am intrat în ultimele 6 luni de contract şi pot semna cu orice club! Dacă aş fi fost dorit în continuare, mi s-ar fi spus asta, dar cu mine nu a vorbit nimeni. Poate au considerat că nu mai pot ajuta echipa, nu ştiu! Un lucru e clar: s-a terminat povestea! De acum nu mai vreau eu să discut prelungirea. Oricine va veni la mine să vorbim, îl voi refuza. Au avut suficient timp să o facă pînă la 31 decembrie!

Timpul a expirat! Voi rămâne toată viaţa rapidist şi până la ultimul meci pe care-l voi juca în tricoul alb-vişiniu voi da o mie la sută pe teren, aşa cum am făcut-o mereu. Sunt un om ambiţios, orgolios. Când spun ceva, aşa fac!

Nu mă mai gândesc să plec în străinătate. Mă voi retrage în vara lui 2014, de la o formaţie din România. N-am vorbit cu nici un club până acum, însă cred că-mi pot găsi de lucru în Liga 1 după ce mă voi despărţi de Rapid", a declarat Pancu pentru www.gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite