Pancu: "Coman era idolul suporterilor. Nu ştiu cum s-a ajuns aici!" Vezi ce spune atacantul despre meciul cu Sportul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Cel mai în formă atacant al Rapidului, Daniel Pancu, spune că toate supărările vor fi uitate după ce giuleştenii o vor învinge pe Sportul Studenţesc în campionat şi îi ia apărarea portarului Dani Coman, în războiul acestuia cu fanii.

"Contează mai mult meciul de duminică, cel cu Sportul, pe care suntem obligaţi să-l câştigăm. Sper să câştigăm meciul de duminică şi astfel să se încheie perioada neagră. Oricum, trebuie să fim foarte atenţi. Cu Sportul am avut meciuri grele în Giuleşti. Trebuie să încheiem cu maximum de puncte anul, nu trebuie să mai greşim.

Relaţia dintre Coman şi galerie era una bună, era adulat de suporteri, nu ştiu cum de s-a ajuns în situaţia asta. Trebuie să se înţeleagă că huiduielile duc la o atmosferă nefastă printre jucători. Fanii ar trebui să fie alături de noi, indiferent de situaţie", a afirmat Pancu pentru Libertatea.

"Rapidul are un lot valoros. După părerea mea, cel mai bun din Liga I. Avem jucători extrem de talentaţi. Cred că şi fără numele importante din primul "11" se poate alcătui o formaţie puternică. Nu aceasta a fost cauza eşecului.

N-am fost nervos cu Hapoel. Doar nu-i lăsam pe adversari să treacă pe lângă mine, chiar cu riscul de a fi eliminat. Am luptat pentru fiecare minge, dar, se pare, n-a fost de ajuns."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite