Pancu a refuzat Şahtiorul lui Mircea Lucescu. Vezi de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Pancu, cel mai în formă atacant al Rapidului în acest moment, a dezvăluit la Ora de ProSport de ce nu a dat curs ofertei lui Mircea Lucescu, care voia să-l aducă la Şahtior Doneţk în momentul când acesta a devenit antrenorul ucrainienilor.

Şahtior era o echipă mică atunci când s-a dus Mircea Lucescu. Eu jucam la Besiktas, eram la un club mare al Turciei şi Europei. Eram iubit de toată lumea, venise antrenor Del Bosque, care şi-a dorit foarte mult să rămân şi mi-a oferit nişte condiţii financiare foarte bune. A fost doar decizia mea să rămân", este varianta oficială a lui "Pancone".

Există însă şi o altă variantă care explică acest refuz, mult mai veridică decât aceasta. Se pare că, de fapt, fraţii Becali, care erau în conflict cu Mircea Lucescu în acel moment, i-au promis lui Pancu că, dacă îi refuză pe ucraineni, îl vor duce fie la Chelsea, fie la Valencia. Pancu a refuzat, dar transferal în Anglia sau Spania n-a mai venit şi Pancu a fost împrumutat la scurt timp după, înapoi, la Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite