Pancu: "Suntem sătui să jucăm ba în Regie, ba la Piteşti, ba la Timişoara, suntem obosiţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii echipei Rapid au declarat, sâmbătă, că au obosit să dispute toate meciurile "în deplasare", după ce partida cu FC Braşov, considerată pe teren propriu, a avut loc pe stadionul "Regie", şi nu pe arena "Valentin Stănescu", şi cer să se facă eforturi pentru ca echipa să revină în Giuleşti.

"Este un punct câştigat azi în condiţiile în care etapă de etapă jucăm în deplasare. Suntem sătui să jucăm ba în Regie, ba la Piteşti, ba la Timişoara, suntem puţin obosiţi după aceste deplasări. A fost viciere sau neviciere (n.r. - de rezultat), important este că se putea decide în favoarea noastră la faultul asupra lui deac. Pe final, mingea a lovit bara, nu a vrut să intre în poartă, dar după cum am spus acesta este un punct câştigat", a spus atacantul Daniel Pancu după meciul încheiat la egalitate, scor 1-1.

La rândul său, Ovidiu Herea a declarat că este un minus pentru Rapid să joace numai în deplasare. "Este un minus pentru noi să joci numai în deplasare, alta era situaţia dacă evoluam pe Giuleşti şi cred că asta s-a văzut în jocul nostru şi astăzi. Eu vreau să jucăm pe Arena Naţională sau la Timişoara (n.r. - meciurile din Liga Europa), dar nu pe Dinamo. Este terenul unei echipe rivale şi nu agreez să jucăm acolo", a mai spus Herea.

Echipa Rapid Bucureşti a remizat, scor 1-1, sâmbătă, pe stadionul "Regie", cu formaţia FC Braşov, într-o partidă din etapa a VI-a a Ligii I în care ambele goluri s-au înscris din penalti, iar giuleştenii au jucat în inferioritate numerică timp de 25 de minute. Golurile au fost marcate de Herea '18 (penalti), pentru Rapid, şi Marian Cristescu '64 (penalti), pentru FC Braşov.

Rapid: Coman - Creţu, M. Antonio, Burcă, Bozovici - Grigorie (Roman '71), Alexa, Herea (Grigore '57) - Deac (Ezequias '66), Pancu, Surdu. Antrenor: Răzvan Lucescu (suspendat).

FC Braşov: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Perreira, Madeira (Paez '85), Cristescu, Chipciu - Voiculeţ (Moutinho '46), Buga (Toloza '77). Antrenor: Daniel Isăilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite