Marian Pană: “Braşovul nu mai are forţa de anul trecut”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Universităţii Cluj, Marian Pană, a declarat că va face câteva modificări în prima garnitură faţă de meciul cu Steaua, dar nu foarte multe. Acesta consideră că tracul debutului a fost principala cauză pentru care Steaua a luat toate cele trei puncte la Alba-Iulia

Universitatea Cluj va întâlni duminică, în deplasare, pe FC Braşov, în cadrul celei de-a doua etape a Ligii I. După înfrângerea cu Steaua, Universitatea are nevoie de puncte pe terenul unei echipe care se confruntă cu mari probleme financiare. Managerul general Marian Pană spune că elevii săi au trecut peste tracul debutului în prima ligă şi vor face un meci bun sub Tâmpa:

„Am trecut cu bine peste înfrângerea cu Steaua, la Braşov urmează un alt meci, unde nu avem voie să repetăm greşelile din partida trecută. Nu voi face foarte multe schimbări în prima garnitură, e greu să schimbi întreaga echipă. Braşovul nu mai are forţa de anul trecut, dar este o echipă consistentă, solidă, împotriva căreia vom avea un meci de care pe care. Au fost unele greşeli personale pe care nu le vom mai repeta şi sper să facem un meci bun şi să ne întoarcem cu puncte”, a declarat acesta. De asemenea, fostul tehnician al Daciei Mioveni a vorbit despre lotul numeros pe care-l are la dispoziţie şi dificultăţile pe care le întâmpină la antrenamente:

„Din ce am văzut la jocul de ieri, fundaşul dreapta adus în probe, Mario Gomez, încă nu m-a convins. E foarte greu să lucrezi cu 30 de jucători, e un lucru delicat să trimiţi o parte dintre ei să se pregătească în partea cealaltă, pentru că nu intră în vederile tale. Braşovul are jucători foarte mobili, nu mai are puterea de anul trecut, dar sunt organizaţi, joacă bine, va fi un meci de care pe care”, a spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite