Pădureanu: "Vom mai negocia cu Steaua, Moraes nu s-a înţeles cu ei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat, luni, pentru ProSport, că nu a ajuns la o înţelegeere cu Steaua privind transferul atacantului brazilian Junior Moraes, dar va mai avea o rundă de negocieri cu reprezentanţii grupării din Bulevardul Ghencea.

"Noi avem şi alte oferte pentru Moraes. Cu Steaua negocierile au intrat în impas deocamdată, voi mai vorbi cu trimisul Stelei astă-seară şi o să vedem. Oricum, cred că Moraes nu se va transfera până la plecarea noastră în cantonamentul din Antalya", a spus Jean Pădureanu.

Oficialul bistriţean a menţionat că Junior Moraes nu a ajuns la o înţelegere cu Steaua, ci doar şi-a expus pretenţiile privind contractul pe care şi-l doreşte, iar el nu va semna cu gruparea din Bulevardul Ghencea până când cluburile nu ajung la o înţelegere. "Jucătorul e băiat isteţ, nu va semna cu Steaua până când cluburile nu se înţeleg. Iar el şi-a expus doar pretenţiile pe care le are în contractul cu Steaua, asta nu înseamnă că au ajuns la o înţelegere. El ştie că mai este sub contract cu Gloria Bistriţa încă un an şi jumătate", a mai spus Pădureanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite