Pădureanu: „Rapid foloseşte practici necurate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul Bistriţei, Junior Moraes, este pe lista de transferuri a Rapidului, iar Jean Pădureanu îi acuză pe giuleşteni că au încercat să-i fure jucătorul.

Ce s-a întâmplat? Rapidiştii l-au învăţat pe tatăl fotbalistului să conteste contractul cu Bistriţa, pe motiv că lui Moraes nu i-au fost respectate câteva clauze şi astfel să vină gratis în Giuleşti. „Cei de la Rapid i-au pus şi avocat la dispoziţie", spun surse din cadrul clubului bistriţean.

Preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, joacă însă tare cu oficialii din Grant şi spune că va pune la dispoziţie o casetă video în care tatăl fotbalistului recunoaşte că oficialii Rapidului au încercat să-l ia gratis pe Moraes de la Bistriţa, în condiţiile în care preţul de transfer este de un milion de euro.

„Zilele viitoare am să dau o casetă la o televiziune, în care dau declaraţii jucătorul  Moraes şi tatăl acestuia, în care se va vedea ce practici necurate foloseşte Rapidul pentru a-l lua de la Bistriţa. Trebuie să ştie lumea ce face şi ce vrea Rapid. Aşa mi s-a întâmplat şi cu Sânmărtean, când l-am dat împrumut la Rapid. Când a fost să-l vând la Panathinaikos l-au scos bolnav de hepatită. Lucru total neadevărat. Nu e normal cum procedează cei de la Rapid", a afirmat Pădureanu.

Până să pună mâna pe Junior Moraes, preşedintele giuleştenilor Dinu Gheorghe a mai reuşit un transfer, este vorba despre atacantul brazilian Marcos Assis Santana (24 de ani), ultima dată la Atletico Goias.

"Trebuie să ştie lumea ce fac cei de la Rapid. Voi furniza televiziunilor o casetă cu practicile giuleştenilor."
Jean Pădureanu
preşedinte Gloria Bistriţa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite