Pădureanu: "Deocamdată mă simt obligat moral să nu plec în momentele astea grele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa nu vrea să-şi lase echipa la greu şi chiar dacă s-a arătat dezamăgit de decizia TAS a precizat că va rămâne alături de gruparea ardeleană.

"Joi, vom avea un consiliu director la care vor participa şi autorităţile locale şi vom dezbate pentru a găsi soluţii. Aştept motivarea TAS-ului ca să-mi pot face o imagine amănunţită. Apoi o vom lua de la capăt. Consiliul poate stabili orice. Deocamdată mă simt obligat moral să nu plec în momentele astea grele“.

Conducătorul bistriţean a adăugat că a avut mare încredere că echipa sa va fi salvată de la retrogradare în urma judecării cazului la TAS. "Am fost convins că se va întoarce situaţia, numai că în pauza unei şedinţe am ascultat o convorbire telefonică şi am fost dezamăgit. Am tras nişte concluzii atunci, dar nu pot să dau detalii. Aştept motivarea să vedem cu ce ne-a atacat delegaţia federaţiei şi cu ce ne-am apărat noi. Îmi reproşez faptul că am avut încredere în oameni", a mai spus Pădureanu, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite