Ameninţări de la Pădureanu: “Rapid a folosit practici necurate să-l ia pe Moraes!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul Bistriţei, Junior Moraes, este pe lista de transferuri a Rapidului, iar Jean Pădureanu îi acuză pe giuleşteni că au încercat să-i fure jucătorul.

Ce s-a întâmplat ? Rapidiştii l-au învăţat pe tatăl fotbalistului să conteste contractul cu Bistriţa, pe motiv că lui Moraes nu i-au fost respectate câteva clauze şi astfel să vină gratis în Giuleşti. "Cei de la Rapid i-au pus şi avocat la dispoziţie", spun surse din cadrul clubului bistriţean. Preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, joacă însă tare cu oficialii din Grant şi spune că va pune la dispoziţie zilele următoare o casetă video în care tatăl fotbalistului recunoaşte că oficialii Rapidului au încercat să-l ia gratis pe Moraes de la Bistriţa, în condiţiile în care preţul de transfer este de 1 milion de euro. "Zilele viitoare am să dau o casetă la o televiziune, în care dau declarații jucătorul  Moraes și tatăl acestuia, în care se va vedea ce practici necurate folosește Rapidul pentru a-l lua de la Bistrița. Trebuie să știe lumea ce face și ce vrea Rapid. Așa mi s-a întâmplat și cu Sânmărtean, când l-am dat împrumut la Rapid. Când a fost să-l vând la Panathinaikos l-au scos bolnav de hepatită. Lucrur total neadevărat. Nu e normal cum procedează cei de la Rapid" , a afirmat conducătorul bistrițenilor.

Până să pună mâna pe Junior Moraes, preşedintele giuleştenilor Dinu Gheorghe a mai reuşit un transfer, este vorba de brazilianul Marcos Assis Santana (24 de ani), ultima dată la Atletico Goias.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite