Pădureanu vrea ca Gloria Bistriţa să devină noua "Steluţă", după modelul brevetat de Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că şi-a propus o colaborare cu FC Steaua Bucureşti şi că se va întâlni cu finanţatorul Gigi Becali pentru a vedea în ce condiţii ar putea primi nişte jucători de la gruparea din Bulevardul Ghencea.

"Mi-am propus o colaborare cu Steaua, la primul drum pe care îl fac la Bucureşti mă întâlnesc cu Gigi Becali, că el decide. Să vedem ce jucători au pus pe liber şi în ce condiţii ni i-ar da", a spus Pădureanu. Întrebat ce părere are despre numirea la Steaua a fostului antrenor al echipei sale, Laurenţiu Reghecampf, Jean Pădureanu a răspuns: "Reghecampf este un antrenor bun, dar mediul înconjurător îl influenţează în rău".

Preşedintele clubului bistriţean a precizat că a primit adresă de la FRF prin care este anunţat că Gloria a primit licenţă pentru Liga I. "Avem hârtie că s-a acordat licenţă, semnată de toată lumea din comisie, acum este perioada în care se poate face apel la această decizie. N-au niciun motiv s-o facă, toate actele depuse sunt în regulă. Sigur, nu se ştie niciodată ce le mai vine noaptea, cade vreo bombă...", a spus el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite