Păcurar: "Bucureştiul are Steaua-Dinamo, Clujul are U-CFR! E cel mai important meci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii lui U Cluj sunt deja mobilizaţi pentru derbyul cu CFR de vineri după amiază şi spun că urmează cel mai tare meci al sezonului.

"E cel mai important meci pentru noi, prin prisma rivalitatii, desi noi tratam cu seriozitate orice partida si o consideram importanta. Sper sa joc si apoi ma voi gandi sa inscriu cat mai multe goluri. Sunt convins ca suporterii vor veni la stadion pentru a sustine echipa in aceasta partida", a spus Valentin Lemnaru, completat de Alex Păcurar: "Sunt clujean şi ţin cont de această rivalitate, e cel mai important meci. Pentru suporteri cu siguranta e cel mai important, iar noi ne vom vedea de joc si vom încerca să invingem. Cum Bucureştiul are Steaua-Dinamo, asa şi Clujul are "U"-CFR. Nu am avut probleme de acomodare aici, vineri sper să facem un meci bun. Nu există un anume jucător de la ei pe care trebuie să-l tratam special".

"Sper ca jucatorii sa simtă importanta partidei, sa continue felul bun de a juca, e o partida specială. Cred că putem obţine un rezultat care sa ne bucure. E important să continue exprimarea în teren ca până acum. Când jucăm noi meciuri cu CFR nu era nimic special, noi eram copiii Clujului, născuti aici, ei erau asimilati de oraş. Trebuie să fim realisti, ei au o echipa buna, dar daca echipa se va comporta in teren ca pana acum, putem sa invingem", a spus şi preşedintele de onoare al Universităţii Cluj, Remus Câmpeanu, conform site-ului oficial al lui U Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite