Păcurar: "Visez să ridic un trofeu pe noul stadion"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Universităţii Cluj, Alex Păcurar a împlinit azi 29 de ani. Acesta a povestit cum e viaţa în cantonamentul clujenilor dar şi faptul că îşi doreşte să câştige un trofeu alături de ardeleni.

- Cum  a fost turul campionatului pentru tine?
 - A fost pentru prima dată în carieră când am jucat la două echipe în tur. Am debutat la Steaua iar apoi am venit la Universitatea Cluj, cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în ultima perioadă. Sper să am un retur mai reuşit, să-mi ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivul.
 
- Ai stat mult pe gânduri înainte de a alege “U”?
 - 5 minute. M-a sunat domnul Walter, mi-a spus ce doreşte la Universitatea şi ne-am înţeles pe loc, nu au fost probleme.
 
- Cum ţi se pare echipa în momentul de faţă?
 - Dupa transferurile care s-au facut suntem mult mai puternici. Sunt jucători tehnici la Universitatea Cluj, jucători pe care i-ar dori orice echipă din România. Trebuie să formăm o echipă, un grup, pentru că nu joaca numele în teren.
 
- Ce parere ai de cantonamente?
 - Sunt lungi dar nu imi fac probleme. Am mai stat trei săptămâni prin cantonamente.
 
- Pe cine vezi favorită la titlu?
 - Oţelul dar va depinde foarte mult de cum vor începe returul. Totusi, au o echipă foarte puternică, aleargă mult, au calitate.
 
Ce faci atunci când ai timp liber?
 
- Joc billiard sau tenis de masă, depinde. Acum m-am apucat şi de o carte, sigur o voi termina pentru că nu am altceva de făcut. Antrenamente, odihnă, antrenamente.
 
- La 29 de ani?
 - Îmi doresc să fiu sănătos iar pe plan sportiv să ne îndeplinim cel puţin obiectivul. În rest, permite-mi să visez…
  

 “O sa facem treaba buna la “U”. Uneori îmi imaginez cum ridic un trofeu pe noul stadion. E un stadion arhiplin, lumea ne aclamă, ropotele de aplauze nu se opresc. E frumos, cel mai frumos ”.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite