Pacea din Ghencea a ţinut doar două etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali s-a dat în spectacol la finalul meciului cu Universitatea Craiova, iar fanii ameninţă că, în cazul în care „derapajele“ vor continua, vor relua protestele. Patronul Stelei nu a rezistat prea mult fără atenţia televiziunilor, suindu-se pe maşină după victoria cu „Ştiinţa“ pentru a celebra împreună cu simpatizanţii săi.

„Eu trebuie să iau titlul cu orice preţ şi prin orice mijloace", a fost declaraţia care a reaprins flacăra conflictului dintre fani şi Becali, iar Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS) i-a atras atenţia patronului din Ghencea să nu se mai manifeste atât de zgomotos.

„Mă urc şi pe acoperiş, nu doar pe maşină. Nu sunt un diplomat mincinos. Cum să îngenunchez eu pe banii mei în faţa suporterilor? Cum să îmi impună ei pe milioanele mele? Niciodată n-o să se întâmple asta! Să fie sănătoşi, n-avem nicio treabă noi. Eu i-am iertat pentru toate jignirile, ei ţin duşmănie. Să nu mă creadă nimeni idiot. Vorbesc ce-mi place şi cum îmi place! O să comunic cu cine mă iubeşte, aţi văzut că suporterii m-au aşteptat la ieşirea din stadion şi m-au aplaudat, cu ei vorbesc, nu cu cei care mă contestă", a punctat latifundiarul.

Astfel, după doar două meciuri oficiale de când proiectul Piţurcă a fost iniţiat cu surle şi trâmbiţe, au apărut deja primele contre între suporteri şi conducere, asta deşi la meciul cu Universitatea Craiova fanii au umplut până la refuz stadionul.

AISS: „Vom vorbi cu Ienei"

"Noi nu îi interzicem patronului să se bucure, dar vrem să ne putem bucura şi noi, văzându-l mai puţin şi fără atâta zgomot. Ne vom întâlni cu domnul Ienei, care este şi membru onorific al AISS, pentru a încerca să lămurim problema", ne-a mărturisit Costi Vasile, un reprezentat al Asociaţiei.

 "E inadmisibil ca Gigi Becali să-şi atribuie meritele lui Victor Piţurcă sau ale lui Emeric Ienei. Până una alta, domnul Piţurcă a vorbit prin rezultate până acum. Domnul Ienei poate vorbi orice, oricând despre Steaua. Poate vorbi oricine, mai puţin Gigi Becali. De ce să vorbească el, dacă nu are niciun merit la ce se întâmplă acum? Toată atitudinea lui Gigi Becali a fost aberantă", a spus şi Marius Nicolau, purtător de cuvânt al AISS.

Telenovela Craiova-Dorel, un nou episod

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a analizat, ieri, memoriul depus de Craiova în cazul lui Dorel Stoica. Luarea unei decizii a fost însă amânată până la 10 august. Reclamaţia e făcută împotriva jucătorului Dorel Stoica, despre care Mititelu susţine că îi datorează 999.000 de euro.

" Am auzit că se spune că mi-a închis Piţi gura. Păi, eu sunt idiot să dau bani şi să nu vorbesc?! Meritele sunt ale lui Piţurcă, ale lui Ienei şi ale echipei, dar eu tot spun ce vreau."
Gigi Becali
patron Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite